Kreativt arbete


Glåmiga, opersonliga och massproducerade kontorsinredningar gör ingen glad. Rangliga kontorsstolar och bedövande lysrör i taket är ibland rentav hälsovådliga. Därför tillhandahåller vi arbetsstolar som skonar kroppen. Bord som passar till modern teknik och belysning som skapar stämning och arbetslust. Med nya färger, former och material skapar vi kontor som skänker ordning, reda och arbetsglädje.
 
Vi arbetar med marknadens bredaste sortiment av kontorsmöbler från Skandinaviens främsta producenter och ledande internationella varumärken.

I våra utställningar finns allt det nya att se i verkligheten; höj- och sänkbara arbetsplatser, förvaringssystem och arbetsstolar. Och så har vi förstås alla de där detaljerna som gör att det hela ser riktigt snyggt ut.
 

Se resultatet hos våra referenser ›


Ett lyckat möte


Vilket första intryck får dina besökare av ditt företag? Ordning, reda och arbetslust? Eller är intrycket gammalt och grått? I så fall rekommenderar vi att du funderar över hur dina allmänna ytor kan bli mötesplatser där anställda och kunder kan knyta goda relationer.

Ofta handlar det om att skapa spännande och oväntade miljöer som väcker människors upptäckarlust; får dem att vilja veta mer om ditt företag.

Det pratas mycket om varumärken idag. Att skapa ett gemensamt synsätt på företaget; en känsla som träffar folk i hjärtat utan att ta omvägen via huvudet. Tänker man så, blir inredningen genast viktig. Ett öppet mötesrum kanske kan få folk att börja prata och diskutera; kanske till och med rensa luften? Och varför inte skapa ett hemligt rum, där ni kan prata och lägga upp de allra viktigaste strategierna?