Input interiör förvärvar Conforma Inredning

2009.09
Input interiör expanderar i Norrbotten och förvärvar Conforma Inredning AB.

Sune Lundqvist, ägare och VD på Input interiör, är mycket nöjd över förvärvet i Luleå.

”I en tuff marknad satsar vi vidare med expansion i norra Sverige. Konjunkturen har påverkat oss, även om den verkar ha tagit hårdare på branschen i övrigt. Tidpunkten för denna satsning känns rätt och stärker vår organisation i norra Sverige där vi vill fortsätta att expandera” - säger Sune Lundqvist som dessutom, som genuin idrottsvän, är extra glad över samarbetet med Luleå Hockey. ”Klubben känns som en bra och spännande partner med sina offensiva satsningar” - avslutar Sune.

Conforma Inredning startade 1992 och är idag ett av Norrbottens ledande inredningsföretag. Bland Conformas kunder finns många kommuner, SSAB, Handelsbanken, Allstar, Boliden, Northland Resources mfl.

I samband med förvärvet inleder Input interiör ett omfattande sponsorssamarbete med Luleå Hockey. När elitserien inom kort drar igång finns Input interiör på matchdräkten som en del av engagemanget framöver.

’’Inför en ny spännande säsong med några nya profiler i laget samt en totalrenoverad arena så är vi rustade för premiären’’ - inleder Peter Jidström, klubbdirektör i Luleå Hockey. ’’Det känns dessutom riktigt bra att vi backas upp av en ny samarbetspartner/sponsor som precis förvärvat Conforma Inredning. Inredningsföretaget Input interiörs engagemang är värdefullt för oss på många sätt. Det mest konkreta till en början är inredningen till nya Coop Arena. Input interiör levererar möbler och inredning till alla utrymmen runt om i arenan. Vi hoppas på ett bra och långsiktigt samarbete” - avslutar Peter.

”För oss i Luleå blir hösten riktigt intressant!” - säger Håkan Lagerlöf, tidigare ägare och VD i Conforma. ”Branschen har utvecklats, idag handlar det inte bara om möbler utan om kunders identitet och profil. Ergonomi och ekonomi är självklara förutsättningar. Med bättre möjligheter att hjälpa kunden till den inredning som bäst motsvarar behovet av design, funktion och kvalitet driver vi verksamheten vidare under nytt varumärke”
- avslutar Håkan som förblir ansvarig för verksamheten i Luleå.
Skriv ut
Close