Ny inredning till Berns Hotel i Stockholm

2009.06
Input interiör levererar till Berns Hotel som blandar vintage med utvalda designmöbler och fotokonstverk.

Tillsammans med Berns Salongers VD Yvonne Sörensen Björud har Franz Hardinger på Millimeter arkitekter skapat 17 unika rum med en exklusiv ”hematmosfär”. Input interiör har skött projektledning, upphandling, leverans och montering.

“Vi är stolta över förtroendet att få sköta hela projektet. Ett spännande uppdrag där vi också varit delaktiga i processen att hitta rätt produkter tillsammans med arkitekten Franz Hardinger, säger Mats Genym som är ansvarig projektledare på Input interiör”.

Portarna till de nya rummen öppnas nu i juni, lägligt till Berns Hotels 20-års jubileum. Att besöka de olika rummen är som att stiga in hos spännande personligheter med inspiration från arkitektens, författarens, musikerns, konstnärens eller modeikonens hem.

Här finns en frisk blandning av vintage samt utvalda designmöbler och fotokonstverk. Detaljer från förr som var värda att bevara har lyfts fram och skapar nu en harmonisk kontrast till de oväntade kitchiga elementen.

De sjutton nya rummen är i olika storlekar och består av fem mediumrum, åtta large och en mindre samt en större svit som går under arbetsnamnet Robert Berns Svit. I sviten som har två kakelugnar samt en stor salong, bodde under slutet av 1800-talet Heinrich Robert Berns, grundaren av Berns Salonger.

Se bilder från Berns på våra referenssidor
Skriv ut
Close