Input interiör expanderar i Stockholm

2008.10
Förvärvar inredningsföretaget Innemiljö inreder AB.

Nu förstärker Input interiör positionerna i Stockholm och Sune Lundqvist, ägare och VD i Input interiör, är mycket nöjd över förvärvet.

- ”I ambitionen att vara ett rikstäckande inredningsföretag med det stora företagets synergieffekter och det lokala kontorets närvaro och service är den här affären ytterligare ett viktigt steg. Genom att växa på bred front kan vi på ett bättre och mer rationellt sätt ta hand om våra kunder, deras behov, tillväxt och utveckling.”
- säger Sune Lundqvist.

Input interiör, inredningsföretaget med referenser som H&M´s huvudkontor i Stockholm, Mannheimer Swartling, MAX hamburgerrestauranger, Eon Sverige, Proffice, Tott Resort och Sony Ericsson med flera, är Skandinaviens största fristående inredningsföretag. Sedan 2002 har företaget vuxit från 6 kontor med en omsättning på 220 miljoner till 950 miljoner och 21 kontor i Sverige.

Innemiljö grundades 1993 och har sedan starten fokuserat på personlig service och långsiktiga relationer. De är etablerade inom de affärsområden som Input interiör verkar (näringsliv, hotell/restaurang, skola/utbildning, vård/omsorg). Bland Innemiljö´s kunder finns Akzo Nobel, Capio, Dramatiska Institutet, East Capital, Enea, Nacka Kommun, IP-Only, Regeringskansliet, Sundbybergs Stad, Sveriges Läkarförbund och Tredje AP-fonden med flera.

- ” Innemiljö har en tydlig ambition, vi ska genom professionell kunskap och personlig service hjälpa kunden att köpa den inredning som bäst motsvarar behovet av design, funktion och kvalitet. Vi är därför stolta över att från och med idag vara en del av Input interiör, ett företag med samma mål och vision.” - säger Jimmy Öhlund, tidigare ägare och VD i Innemiljö, som förblir ansvarig för verksamheten i Stockholm.

Branschen har utvecklats, idag handlar det inte bara om möbler utan om kunders identitet och profil. Ergonomi och ekonomi är självklara förutsättningar. När man skaffar ny inredning är arkitektens roll och vårt samarbete viktigt för att hitta rätt inredning utifrån kundernas profil på sin verksamhet.
- ” Vi har varit gynnade av en stark drivkraft att vara just ett fristående inredningsföretag. Det möjliggör att fokus ligger på inredning utifrån kundens förutsättningar.” - säger Sune Lundqvist.
Skriv ut
Close